Inschrijvings- en annulatievoorwaarden

Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijven kan tot en met 10 juni 2018 . De inschrijvingen kunnen vroeger gesloten worden wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is. Na jouw inschrijving wordt er automatisch een bevestigingsmail gestuurd binnen de 10 minuten naar het opgegeven e-mailadres. Opgelet: deze email kan in uw spamfolder terechtkomen, kijk dit goed na. Wij veronderstellen dat alle bevestigingsmails ontvangen en gelezen worden door de deelnemer. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen ? Laat ons dit onmiddellijk weten via bart.vanbeylen@mediahuis.be

Gelieve bij jouw inschrijving jouw correcte contactgegevens op te geven zodat wij jou persoonlijk kunnen contacteren voor verdere informatie of wijzigingen. Jouw persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de communicatie van Made in Antwerpen en zijn partners/sponsors. Foto’s en videomateriaal zal worden vastgelegd tijdens het event. Bij jouw inschrijving laat je Made in Vlaams-Brabant toe om dit materiaal te publiceren. Made in kan eveneens gebruik maken van dit materiaal in communicatiecampagnes voor andere regio’s. Jouw naam, functietitel en bedrijfsnaam worden eveneens op de Made in Vlaams-Brabant Live website gepubliceerd. Jouw naam, functietitel, bedrijfsnaam én e-mailadres worden gepubliceerd in de “all-in-one eventguide” (programmaboekje) van Made in Vlaams-Brabant Live.

De ticketprijs bedraagt 150 euro (75 euro catering excl. btw & 75 euro congres) exclusief btw.
Inschrijvingen tot en met 24 mei 2018 profiteren van een Early bird korting van 20% en betalen slechts 120 euro (excl. BTW).
Je ontvangt na het event een factuur.

Annuleringsvoorwaarden

Jouw inschrijving gratis annuleren kan tot en met vrijdag 1 juni 2018. Alle annulaties moeten schriftelijk worden meegedeeld (Cynthia.ramoudt@mediahuis.be) en dit voor de afgesproken deadline. Het is mogelijk om een collega in jouw plaats te sturen op voorwaarde dat dit schriftelijk gecommuniceerd wordt naar bart.vanbeylen@mediahuis.be. Inschrijvingen die worden geannuleerd na vrijdag 1 juni 2018, ongeacht de reden, worden niet gecrediteerd.

Programma

Het is mogelijk dat de inhoud van het programma, de sprekers of de timing van het event wordt veranderd indien de omstandigheden dat vereisen. Made in Vlaams-Brabant Live en zijn sponsors zijn niet verantwoordelijk voor deze veranderingen. Enkel de sprekers zijn verantwoordelijk voor de inhoud van hun presentaties. Made in Vlaams-Brabant Live geeft de sprekers volledig de vrijheid om hun mening uit te drukken. Meningen die uitgedrukt worden door het personeel representeren niet noodzakelijk de meningen van de organisatoren of sponsors.