Mathi Gijbels

CEO @ Mathieu Gijbels

Mathi Gijbels werd geboren op 11 mei 1971 als zoon van Mathieu en Anna. Hij studeerde af als handelsingenieur en ging aan de slag bij de Parijse aannemer Boygues. Na een korte eerste werkervaring bij deze grote Franse aannemer, nam hij in 1998 op 26-jarige leeftijd de leiding over van zijn vader Mathieu Gijbels. Zo kwam hij als tweede generatie aan het roer te staan van het Limburgs bouw- en aannemersbedrijf. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een toonaangevend bouw- en vastgoedbedrijf in België.

Mathi Gijbels had vanaf de start een duidelijk visie over leidinggeven met een zeer sterke focus op klant en mens.

Mathi’s visie op de bouwsector als dienstensector gaf richting aan het bedrijf. Hij was al heel vroeg overtuigd dat mensen de waarden en de toekomst van een bedrijf mee bepalen. Mathi had hiervoor veel aandacht. Dit gedachtegoed werd jaren geleden in het concept “De Voordenkers” gegoten. Een concept dat vandaag nog steeds inherent deel uitmaakt van de strategie van het bedrijf en de visie op medewerkers en klantenbeleving.

Eind 2017 kondigde Mathi aan zich vooral te gaan focussen op de projectontwikkelingspoot binnen de Gijbels Group.  Hij geeft vandaag zijn volle aandacht aan de projectontwikkeling in binnen- en buitenland om ook aan deze toekomst van de Gijbels Group verder te bouwen. De leiding van het bouwbedrijf laat hij in handen van een sterk directieteam onder leiding van algemeen directeur Dave Beuten.

Share Button