Geert Motmans

Gedelegeerd bestuurder @ Motmans & Partners

Geert Motmans (°1965) studeerde personeelsbeleid aan de Sociale Hogeschool te Leuven en vulde dit aan met een General Management opleiding aan Vlerick. Na ruim 11 jaar als personeelsdirecteur actief te zijn bij een familiaal bouwbedrijf, zet hij de stap naar HR-consultancy. Als director bij een rekruteringskantoor is hij lid van het nationaal directiecomité en verantwoordelijk voor de leiding en uitbouw van de kantoren te Hasselt en Antwerpen.

In september 2007 vervoegt hij Van Havermaet Groenweghe als vennoot, en is hij Gedelegeerd Bestuurder van Motmans – Van Havermaet HR-adviseursIn januari 2015 gaat hij los van de groep en vaart hij samen met zijn team een zelfstandige koers onder de naam Motmans & Partners.

Geert is gespecialiseerd in het verlenen van HR-advies aan KMO’s en familiebedrijven. Daarnaast doet hij zowel rekrutering en selectie als assessment en development centers voor bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Extra-professioneel is hij actief als rechter in sociale zaken aan het Arbeidshof te Hasselt en erevoorzitter van een controlegeneeskundige dienst. Hij is actief lid bij meerdere werkgeversorganisaties (Voka, VKW, …) en maakt deel uit van de stuurgroep van het LPF (Limburgs Platform voor Familiebedrijven). Als externe bestuurder adviseert hij bedrijven en organisaties hoofdzakelijk met betrekking tot HR-gerelateerde thema’s

Share Button