Isabelle Ulenaers

Founder @ Natural Self

Met een achtergrond als klinisch en bedrijfspsychologe en de start van haar doctoraat over conflictmanagement in topteams verwacht je niet dat Isabelle Ulenaers op een dag in 2016 een merk met huidverzorgingsproducten, SELF, uit de grond stampt. Of toch? Isabelle is een vrouw met een missie! De huidverzorging van SELF is niet het zoveelste mooie potje met loze beloftes in je badkamer.

Isabelle ontwikkelt huidverzorging mét dat tikkeltje meer. 100% natuurlijk én 100% vegan skincare voor de droge, gevoelige en probleemhuid. Maar SELF is méér dan een product alleen! Zo voegt Isabelle een vleugje psychologie toe aan haar merk en focust ze ook op dat ene kostbare iets waar we allemaal een tekort aan hebben: tijd!

Tijdens haar eerste jaar als ondernemer leerde Isabelle het vak met vallen en opstaan en stond vooral de onlineverkoop en de branding van SELF centraal. Nog geen twee jaar later veroverde Isabelle heel wat hartjes met haar merk! Zo vind je SELF in België en Nederland, maar ook in Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Share Button