Eric Primus

Sales Director @ Van Roey Automation NV

Eric is één van de anciens binnen VanRoey.be dat dit jaar 25 jaar bestaat. Al 20 jaar is hij aan boord in verschillende sales functies. Sinds vijf jaar als Sales Director, met een opvallend goed oog voor marketing en communicatie. Eric Primus stuurt een 40-koppig team aan en zet VanRoey.be vandaag nog elke dag mee op de kaart. Samen met Pat Van Roey slaagde het team erin om trends tijdig te (h)erkennen en het aanbod en de dienstverlening hierop af te stemmen.

Eric: “Het bedrijf werd verschillende keren ‘herdacht’: innovatie en wendbaarheid dragen we hoog in ons vaandel. Dat kan ook niet anders in onze sector: de overgang van een ICT Integrator naar een service- en cloud provider, de switch in focus van particulieren naar de KMO en vervolgens ook het Enterprise-segment, van producten naar oplossingen en diensten. Een fantastisch team mogen begeleiden doorheen deze transitie en hen laten meespelen op topniveau geeft me dagelijks bakken energie en goesting.”

Eric heeft een voorliefde voor geschiedenis, één die hij heel graag afwisselt met vooruit kijken. Hij is gepassioneerd door vernieuwing, technologie en ICT. En Starwars. Passies die hij graag deelt met zijn drie kinderen.

Share Button